SPECIAL CHAMPAGNER

Midlertidigt udsolgt

Yvelin Prat “Les Folies Premier Cru”

En top-of-the-range blanc de blancs champagne med smukke noter af æble og hvide blomster for at bringe et strejf af vanvid til alle de smukke øjeblikke i livet.

Til en hyggelig aften med venner eller en improviseret aperitif med dem, der er vigtige i vores liv!

Smagning: Perfekt til en cocktail, som aperitif, til skaldyr og fisk.

100% Chardonnay blanc de blancs 1er cru
I 2018 erhvervede Yvelin Prat  “Les Folies”-vingården i den lille premier cru-landsby Vertus (Blancs Coteaux). Dette er den første cuvée, der er lavet med druer fra denne vinstok.

Udseende:

Champagne Les Folies har en lysegul farve med en blændende glans, hvor meget fine bobler snurrer.

Næse:

Med stor finesse afslører næsen aromaer af hvidkødede frugter (æble, pære osv.), som harmonerer med blomsterdufte af jasmin og limeblomst. Den udvikler sig mod subtile noter af frisk mandel med accenter af honning.

Smag:

Under smagningen af ​​denne suveræne champagne giver syren hurtigt plads til en glat og saftig mund. Afslutningen er lang og meget forfriskende, forstærket af et strejf af saltvand. Boblens finesse understreger den raffinerede og luftige tekstur af denne 1er cru champagne.

Kr. 330,- inkl. moms

George de la Chapelle “Nostalgie”

Nostalgie prestige cuvee
Lys guldfarvet champagne med delikate bobler i top kvalitet.
Champagne er lavet af 70% Chardonnay, 15% Pinot Noir og 15% Pinot Meunier, blandet af de bedste år mellem 1999 og 2004.
Aftapning i 2011.

Til denne prestige-cuvée  har Yvelin Prat genskabt deres første Champagne fra 1987, og med  de mange års høst af fremragende kvalitet og erfaring  har de skabt denne exceptionelle cuvée.

Dufter  af tørrede frugter: hasselnød, frisk valnød og pistacie.  Og tilføjer en smag af vanilje og muskatnød. En delikat smag der kan bruges til det meste, og som passer godt til lette hovedretter.

Vundne priser:

16.33/20 Decanter Magasinet 2012
3* i Champagneguiden 2013 Gerhard Eichelmann
Bronzemedalje Decanter World Wine Awards 2014
Kåret som bedste Champagne af TopTen 2015 i Sao Paulo Brasilien
Guldmedalje Lyon International Wine Competition 2019
Silver Medal Decanter World Wine Awards 2020 og 2021
Platinmedalje Decanter World Wine Awards 2022 – 97/100

Kr. 350,- inkl. moms

Bochet-Lemoine Blanch de Noirs

En fantastisk champagne der er fremstillet af 100% Pinot Noir drue – vi taler her om nogle af husets bedste druer. Pinot Noir er en af de mest vanskelige druer at dyrke. Den kræver ret specifikke og let kølige vækstbetingelser for at udvikle sig korrekt. Druen giver champagnen meget fylde og dybde med lækre frugtnoter. Det er en kraftig champagne, der egner sig fortrinligt til mad – fisk og også lidt kraftigere hovedretter. En champagne ud over det sædvanlige !

Kr. 285,- inkl. moms

Bochet-Lemoine Les Grimprés

Produceret af 100% Chardonnay. Dette giver en let og meget elegant champagne. Druerne er udelukkende fra en specifik parcel i Les Grimprés, hvor vinstokkene er mere end 50 år gamle. Champagnen produceres hvert år i ganske små mængder – champagnen vi pt. har på lager er fra 2016. Der er tale om en champagne med smag af blomster og let citrus – passer derfor fint som aperitif og til lette forretter.

Kr. 295,- inkl. moms