BLANC DE BLANCS

Blanc de blancs er elegante champagner  udelukkende  produceret på hvidvinsdruen Chardonnay. Har ofte en citrus eller æble frugtsmag og fremstår  ren og elegant med mange anvendelsesområder, også til mad.

100% Chardonnay drue blanc de blancs fra huset Yvelin Prat. Har ligget mindst 3 år i producentens kælder

Bag et meget hvidt skum vises en frisk gul udsmykning med citronreflektioner.

Masser af friskhed med  masser af bobler. Tydelige noter af citrus og hvide blomster. Friskhed dominerer med et indtryk af knasende frugt og søde blomster. En vis sødme udvikler sig og smagen ender med en note af frisk blomme.

Vinder af Guld Medalje ved ”Concours International de Lyon” i 2016 og guldmedalje ved Lyon international Wine Competition 2019

Kr. 195,- inkl. moms

Champagne “Fût de Chêne” fra huset Yvelin Prat. 95% Chardonnay og 5% Pinot Noir/Pinot Menuier. 12 måneder i egetræsfad og minimum 3 år i producents kælder. 

Lige efter høsten og den første gæring fyldes den på 220 liters egetræsfade. Efter ældningen i tønder kompenseres for den tabte vin med reservevin baseret på Pinot Noir og Pinot Menuier – mindre end 5%. Meget harmonisk, mineralsk, sarte træagtige noter og blomstrende med en duft af vanilje.

Passer til næsten alt.

Bronzemedalje “General Agricultural Competition” 2018. Sølvmedalje “Uafhænig vindyrkerkonkurrence” 2017. Tre stjerner i “Guide Revel de Champagnes og andre bobler” 2013.

Kr. 265,- inkl. moms

100% Chardonnay drue blanc de blancs.
Har ligget mindst 3 år i producentens kælder

Bag et meget hvidt skum vises en frisk gul udsmykning med citronreflektioner.

Masser af friskhed med  masser af bobler. Tydelige noter af citrus og hvide blomster. Friskhed dominerer med et indtryk af knasende frugt og søde blomster. En vis sødme udvikler sig og smagen ender med en note af frisk blomme.

Vinder af Guld Medalje ved ”Concours International de Lyon” i 2016 og guldmedalje ved Lyon international Wine Competition 2019

Kr. 195,- inkl. moms

Champagne “Fût de Chêne” fra huset Yvelin Prat. 95% Chardonnay og 5% Pinot Noir/Pinot Menuier. 12 måneder i egetræsfad og minimum 3 år i producents kælder. 

Lige efter høsten og den første gæring fyldes den på 220 liters egetræsfade. Efter ældningen i tønder kompenseres for den tabte vin med reservevin baseret på Pinot Noir og Pinot Menuier – mindre end 5%. Meget harmonisk, mineralsk, sarte træagtige noter og blomstrende med en duft af vanilje.

Passer til næsten alt.

Bronzemedalje “General Agricultural Competition” 2018. Sølvmedalje “Uafhænig vindyrkerkonkurrence” 2017. Tre stjerner i “Guide Revel de Champagnes og andre bobler” 2013.

Kr. 265,- inkl. moms