ROSÈ

Den mest romantiske champagne. Kan være såvel traditionel som årgangschampagne. Den rosa farve fremkommer via tilsætning af farve fra drueskind eller tilsætning af rødvin fra den blå drue pinot noir. Findes i farveskalaen fra blegeste rosa til mørkeste rød. Yderst populær.

Rosé fra huset Prat

Fremstillet af 35% Chardonnay, 40% Pinot Noir og 25% Pinot Meunier.

Champagnen er blended (tilsat rødvin). 2 års lagring.

Duft af friske røde frugter samt kandiserede abrikoser samt en svag mindelse af orientalske krydderier. I smagen noter af kandiserede citrusfrugter samt krydderier med en slutning af let honningfyldt sødme.

En spændende og kompleks champagne der passer perfekt til sommeren og med en rigtig god pris.

Kr. 235,- inkl. moms

George de la Chapelle Rosé

30% Chardonnay, 40% Pinot Noir og 30% Pinot Menuier. Aromaer af små røde frugter såsom vilde jordbær og ribs sammen med dufte af søde hvide blomster. Jordbær og fersken i munden og en lækker fornemmelse af alle sommerens aromaer. Perfekt som sommeraperitif eller til at give lidt farve til vinterens gråhed.

Kr. 255,- inkl. moms

Bochet-Lemoine Rosé

Produceret af 65% Pinot Meunier, 25 % Pinot Noir og 10% Chardonnay druer. Smuk intens farve der varsler en champagne med karakter – og det er tilfældet med dens noter af røde frugter og blodappelsin. Smagen er udtryksfuld, frisk og fint struktureret. Anvendes som velkomstdrink, på terrassen og til lette desserter som ikke er for søde.

Kr. 235,- inkl. moms